Boekhistorici vieren lancering nieuwe site

Steven Claeyssens presenteert de nieuwe NBV-wesite.Op 11 juni heeft de Nederlandse Boekhistorische Vereniging (NBV) haar nieuwe website – gemaakt door Rijger Webredactie –  gepresenteerd aan de leden.

De NBV toonde haar nieuwe website boekgeschiedenis.nl op het jaarlijkse congres, gehouden in het prachtige Academiegebouw van de Universiteit Leiden. De twee vennoten van Rijger Webredactie waren erbij om de presentatie wat luister bij te zetten met een gelegenheidsgedicht.

Toekomstbestendig
Presentatie-nieuwe-site-NBV-boekgeschiedenis_nlDoor de nieuwe WordPress-site is de NBV de komende jaren verzekerd van een moderne, toekomstbestendige vertegenwoordiging op het wereldwijde web. De NBV is bovendien blij met de lage maandlasten, nu de vereniging ervoor gekozen heeft om Rijger ook de hosting en het technische onderhoud te laten doen.

Volledig eigenaar
Het is daarnaast een prettig idee, stelt de NBV-webmaster, dat de vereniging volledig eigenaar is van de website en er eigenhandig veranderingen in aan kan brengen, al dan niet met behulp van Rijger.

 

***

Rijger Webredactie – voor webredactie en WordPress-websites