Lancering website studiebeurzen

De Britse website van de Noon Foundation, een stichting die studiebeurzen aan Pakistaanse studenten verstrekt, is met succes opgeleverd. Rijger Webredactie trekt de nieuwjaarsbubbels daarom maar wat vroeger open.

De Vicky Noon Educational Foundation, om de officiële naam te gebruiken, wilde haar website https://noon-foundation.org vernieuwen. Op verzoek hebben de vennoten van Rijger de opmaak en kleuren van de oude website gekopieerd. Daarbij werd natuurlijk wel de haperende Drupal-site met de talloze foutmeldingen weggegooid en is de achterkant in een modern WordPress-jasje gestoken.

Goed doel
De stichting is een officieel erkend goed doel en stelt studiebeurzen voor Oxford en Cambridge ter beschikking aan veelbelovende Pakistaanse studenten en studentes die niet over de middelen beschikken om de voortgezette studie in Engeland zelf te bekostigen.

Grootste uitdaging
Voor Rijger bestond de grootste uitdaging uit het opzetten en importeren van een database met ‘Noon scholars’, een lijst van tot nog toe 193 studenten die dankzij een studiebeurs van de Noon Foundation aan Oxford of Cambridge hebben gestudeerd. Met enig puzzelwerk is ook dit probleem nog in 2016 met succes opgelost.


***

Rijger Webredactie – voor teksten, (web)redactie, WordPress-websites en vertalingen.