Rijger voltooit Engelstalig kunststukje

Cover-GROW-april-2016Rijger Webredactie is er ook voor vertalingen. Op dat vlak kunnen wij bogen op een nieuw wapenfeit: onlangs hebben we het complete blad GROW van Royal FloraHolland naar het Engels vertaald.

Royal FloraHolland (RFH) is een coöperatieve bloemenveiling met diverse veilinglocaties in Nederland en Duitsland. En het is niet zomaar een bloemenveiling, want Nederland is wereldleider op dit gebied. Ruim 60% van de handel in bloemen en planten op de hele wereld verloopt via de Nederlandse veilingen.

GROW, April 2016, p. 10, Visit the GreenhouseTrots
Doordat zoveel internationale handel via Nederland verloopt, is het niet gek dat RFH een goede vertaling naar het Engels wilde maken van GROW, het magazine voor haar klanten en leden. Rijger Webredactie is er trots op die opdracht en daarmee ook het vertrouwen te hebben gekregen van ‘s werelds grootste veiling.

The baker
Na de succesvolle aflevering van de Engelse vertaling, compleet met goedkeuring en felicitaties van een native speaker, overwegen we een nieuwe slogan te kiezen: ‘Speel met Rijger op zeker, it will come for the baker.’ We twijfelen nog, dus suggesties zijn welkom.

• Bekijk zelf de door ons vertaalde versie van GROW van april 2016 (pdf).
• Meer over GROW leest u hier in het Nederlands en hier in het Engels.


***

Rijger Webredactie – voor onder meer vertalingen, (web)redactie en WordPress-websites