Webredactie

Redactie door Rijger WebredactieDe mannen van Rijger Webredactie zijn – zoals de naam al aangeeft – gespecialiseerd in webredactie. We leveren zoekmachinevriendelijke inhoud voor uiteenlopende websites en sociale media – afgestemd op de doelgroep. We kunnen daarnaast overweg met verschillende cms’en (zoals Joomla, Drupal en WordPress).

Wij werken graag met contracten of abonnementen: een afspraak om bijvoorbeeld wekelijks uw site bij te werken, berichten te plaatsen en oude inhoud te verwijderen of te actualiseren. Daarvoor kunt u uit één van de onderstaande abonnementen ofwel onderhoudscontracten kiezen.

De genoemde bedragen zijn inclusief de kosten voor het vastleggen van uw domeinnaam en de webhosting – en exclusief btw.

 • Rijger Licht (€40 per maand)
  Dit is ons meest eenvoudige contract en eigenlijk beter geschikt voor alleen technisch onderhoud. Per maand werken we een uur om uw website technisch in orde te houden en een maandelijkse back-up te maken. Als er tijd over is, kijken we ook naar de inhoud.
 • Rijger Standaard (€130 per maand)
  Per maand besteden we minimaal vier uur aan uw website. We plaatsen wekelijks minstens één nieuw bericht op de site en/of uw sociale media en zorgen ervoor dat achterhaalde berichten bijgewerkt of weggehaald worden. Daarnaast houden we de site technisch up-to-date en maken we back-ups zodat uw data veilig zijn.
 • Rijger Intensief (€500 )
  Per dag besteden we minimaal een uur aan uw website.  We plaatsen dagelijks minstens één nieuw bericht op de site en/of uw sociale media (wel afhankelijk van beschikbare relevante inhoud) en zorgen  ervoor dat achterhaalde berichten bijgewerkt of weggehaald worden. Daarnaast houden we de site technisch up-to-date en maken we wekelijks back-ups zodat uw data altijd veilig zijn.
 • Rijger op maat ( € in overleg )
  Samen met u stellen we een pakket samen dat volledig aan uw eisen voldoet. Op basis daarvan maken wij ook een offerte op maat. Ook een flexibel contract, waarbij de uren per maand kunnen verschillen, is mogelijk.

Onderhoudscontracten zijn maandelijks opzegbaar, behalve als ze aangegaan zijn in combinatie met de bouw van een nieuwe website (dan na zes maanden).

 •  Nu een contract afsluiten? Neem hier contact met ons op!

Redactie door Rijger Webredactie

(Web)teksten, sitebouw, sociale media, een goed gesprek, en meer…