VIDB verlengt Rijger-contract

Logo VIDB, voetbalindebollenstreek.nl.Het platform voor voetbal in de Bollenstreek (VIDB) heeft het contract met Rijger Webredactie verlengd. Om in voetbaltermen te blijven: een inkoppertje.

Rijger-helft Stefan Rijnders heeft het afgelopen seizoen goede diensten bewezen aan het jonge maar snel groeiende voetbalindebollenstreek.nl. Met gedegen interviews, voorbeschouwingen en vele wedstrijdverslagen wist hij indruk te maken op het VIDB-team.

Finest moments
Een van Stefans finest moments vormde het veelgelezen artikel over de draconische straffen die de KNVB tegenwoordig soms in het amateurvoetbal oplegt.  Dankzij zijn juridische achtergrond wist Stefan uit te pluizen dat de KNVB-officials door de nieuwe versimpelde regels soms een speler die een eenvoudige overtreding maakt, tot levenslange uitsluiting te veroordelen.

Bijtekenen
De mensen achter VIDB hebben inmiddels dan ook besloten dat ze Stefans expertise niet willen missen en hebben Rijger Webredactie daarom nog een jaar laten bijtekenen. Helaas met het verschil dat Stefan dit seizoen minder vaak langs de lijn te vinden is. Zijn thuissituatie brengt met zich mee dat voor wedstrijdbezoeken minder tijd is dan voorheen.

***

Rijger Webredactie – voor webredactie en WordPress-websites