Vishandel de VisArend online

Logo Vishandel de VisArendRijger Webredactie heeft vandaag – 1 september 2015 – de nieuwe website van de Voorschotense visspecialist de VisArend online gezet.

De VisArend bestaat al zo’n zeventig jaar en is nu voor het eerst op internet vertegenwoordigd met een eigen site. Het werd daar volgens eigenaar Arend de Jong ook wel tijd voor. “Het is mooi om via internet wat meer over onszelf te kunnen vertellen, bijvoorbeeld over onze bedrijfsfilosofie: alleen de beste kwaliteit vis verkopen, en alles zo duurzaam mogelijk. Ik vind het belangrijk dat mensen dat weten, dat wij niet sjoemelen.”

Zeer aardige site
De website vishandeldevisarend.nl is volgens een diepgravend intern onderzoek een zeer aardige site geworden, waarvan zowel de vormgeving als de teksten door Rijger zijn gemaakt. Op de website staat onder meer informatie over de geschiedenis van de VisArend (opa Arend!), de specialiteiten en de authentieke haringkar die te huur is.

En aardige jongens
Arend de Jong en vaste medewerker MarinusDe Jong (rechts op de foto) koos voor Rijger Webredactie omdat de twee vennoten bij hem langskwamen met een aanbieding. Bovendien hadden zij ook al een website gemaakt voor de overbuurvrouw van de vishandel: drogisterij de Pauw (drogisterijdepauw.nl). “En het zijn aardige jongens”, legt De Jong zijn keuze uit.

***

Rijger Webredactie – voor webredactie en WordPress-websites.