Wat we gedaan hebben

Ervaring van Rijger WebredactieAls nieuw bedrijf heeft Rijger Webredactie nog maar een bescheiden portfolio. Zonder ervaring zijn we natuurlijk evenmin; we zijn beiden onder meer ervaren webredacteuren (zie voor meer info de pagina Over ons).

Zie hieronder een paar van de websites die we hebben opgeleverd.

  • De website van vishandel de VisArend. De website van vishandel de VisArend in Voorschoten, waarvan we zowel de teksten (op basis van een interview met eigenaar Arend) als het ontwerp hebben gedaan. Een mooi bedrijf met mooie, eerlijke producten. We hopen dat dat naar voren komt.
  • De website van drogisterij de Pauw in Voorschoten.De website van drogisterij de Pauw in Voorschoten.  Ook al een familiebedrijf dat goed bezig is met duurzaamheid en eerlijke producten. In het ontwerp en de teksten hebben we geprobeerd om het groene, natuurlijke aspect goed te laten uitkomen.

Verder hebben we aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de website bloemenblad.nl en hebben we het Twitter-account @bloemenblad opgezet en groot gemaakt.

Bovendien houden we twee sites van internationale organisaties bij: de Noon-stichting en het samenwerkingsverband van Europese universiteiten Europaeum.Ervaring van Rijger Webredactie

(Web)teksten, sitebouw, sociale media, een goed gesprek, en meer…